АНГЛІЙСЬКА З НОСІЯМИ МОВИ

Англійська мова стабільно перетворюється на мову міжнародного спілкування. Її популярність і затребуваність фахівців, які вільно нею володіють, незмінно зростають. Вільне володіння передбачає можливість правильно розуміти англійську мову й коректно висловлюватись. Для цього надзвичайно важливим етапом під час вивчення є години спілкування з носіями мови.
Спілкування з носіями мови – це можливість з перших хвилин зануритись у досліджувану культуру країни. Ще один фактор – невимушеність. Починаючи спілкуватися з англомовним носієм мови, кожний студент відразу отримує потужний стимул для подальшого прогресу у своїх заняттях. Відчувши радість від того, що його розуміють не просто викладачі, а англомовні люди, студенти роблять різкий ривок у навчанні.
Так, 06 грудня 2018 року в коледж завітали американці-волонтери, студенти вищих навчальних закладів США: Makayla Maisey, Bailey Pixton, Elias Maximo та Alex Lindsey. Практичне заняття з іноземної мови за професійним спрямуванням у групі ГРС-3 пройшло надзвичайно цікаво, невимушено і було дійсно практичним. Студенти практикували розмовну англійську, професійну лексику, допитливо спілкувались, жваво розповідали про себе, виконували завдання разом з американцями та насолоджувались співом. Запрошеним гостям теж дуже сподобалося в коледжі, на занятті та в їдальні! І вони при нагоді з задоволенням прийдуть ще.
ENJOY LEARNING ENGLISH!!!