Бліц-інфо з теми «Сучасні інноваційні методи конкурентоздатності роздрібного торговельного підприємства Епіцентр у м. Вінниці»

       17.03.2023 року в рамках декади циклової комісії Підприємництва, торгівлі та біржової діяльності в групі ПТ-90 під керівництвом викладача Солоненко Л.М. проведено бліц-інфо з теми «Сучасні інноваційні методи конкурентоздатності роздрібного торговельного підприємства Епіцентр у м. Вінниці». Студенти ІІ курсу Григоренко Оксана та Швець Анастасія мали змогу ознайомити студентів про застосування сучасних інноваційних методів конкурентоздатності роздрібного торговельного підприємства Епіцентр у м. Вінниці. Студентки розповіли слухачам основні аспекти інновацій, які застосовуються торговельним підприємством та діють уже на сьогоднішній день під час обслуговування споживачів Епіцентру.

Запрошені слухачі дізналися, що головною особливістю в  магазині Епіцентр є створеня формату shop-in-shop («магазин у магазині»), застосування у дії також нової моделі роботи центру видачі замовлень з використанням нового обладнання та технологій, які мають можливість пришвидшувати обслуговування покупців інтернет-магазину epicentrk.ua з урахуванням дотримання дистанції між людьми. Наступна сучасна не менш конкурентоздатна дія та послуга “Епіцентру” є система управління клієнтським сервісом “Омніканальна платформа”, яка дозволяє моментально реагувати на всі звернення клієнтів та підключає до зворотного зв'язку з клієнтами навіть топ-менеджмент компанії. Омніплатформа – сучасний проєкт моніторингу якості клієнтського сервісу, який є власною програмною розробкою компанії “Епіцентр К”.