Cерпнева педагогічна конференція

30 серпня 2020 року відбулася серпнева педагогічна конференція коледжу, яка дала старт 2020-2021 навчальному року.

   На порядок денний було винесено питання, що стосувались організаційної та навчально-виховної роботи коледжу.

  У роботі конференції взяла участь директор ВТЕІ КНТУ, доктор філософських наук, професор, заслужений працівник освіти України, член спеціалізованої вченої ради Д 05.053.01, член редакційної колегії фахового журналу «Вісник КНТЕУ» Замкова Наталія Леонідівна.

   Директор коледжу, кандидат економічних наук, доцент Волинець О. О. привітала колег із початком нового навчального року та побажала всім ентузіазму, завзяття, оптимізму, плідної і результативної праці.  Оксана Олександрівна відзначила почесними грамотами та матеріальними винагородами працівників закладу, які активно працювали в літній період. У своїй доповіді Волинець О. О. детально проаналізувала роботу колективу, охарактеризувала матеріально-технічну базу гуртожитків та навчальних корпусів, стан підготовки навчального закладу до нового навчального року, довела до відома присутніх про поточні ремонтні роботи та обсяг виконаних робіт.

  На педагогічній конференції було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема, завідувач відділення, відповідальний секретар Приймальної комісії І.В. Побірська  прозвітувала про результати роботи приймальної комісії у 2020 році та проаналізувала ефективність проведення профорієнтаційних заходів.