Декада циклової комісії Харчових технологій та сфери обслуговування

Під час декади циклової комісії Харчових технологій та сфери обслуговування активну участь прийняли всі викладачі циклової комісії.
Зокрема, було проведено ярмарок кондитерських виробів та десертів "Sweets fair show", під час Дня гостинності (15.11.2017 р.), в якому взяли участь студенти груп ВП-137, ВП-138, ВП-139, ВП-140 під керівництвом викладачів Андрущенко Ю.О., Бондар М.М., Кублінської І.А., Буняк Н.А., майстрів виробничого навчання Трубляк Г.М. та Гриньової А.В.
День спеціальності «Туризм», який був проведений 18.11.17 року викладачами Тимрієнко А.В. та Кирилюком Л.М., а також День спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (23.11.17 р.), організований та проведений викладачами Матвієнко Л.А. та Андрущенко Ю.О.
Цікаво та нестандартно пройшов флеш-моб "Старовинні традиції в сучасній кухні" (28.11.2017 р.), організований викладачем Бондар М.М. зі студентами гр. ВП-137 та ВП-138. Студенти та викладачі коледжу мали можливість почастувати вареники з різноманітними начинками: сиром та зеленню, пастою Амосова, шпинатом та шкварками тощо. Під час флеш-мобу студенти дізналися про історію виникнення та популяризації вареників, сучасні тенденції приготування такої знайомої і загадкової для нас страви. Викладачем Захарчуком М.С. проведено майстер клас "Перша допомога при травмах на підприємствах галузі" ( 28.11.17.) з допомогою студентів гр. ВП-138 Васьківського Б. та Сандула Р. Майстер клас був корисним для майбутніх фахівців галузі, оскільки студенти групи ВП-138 не лише назвали основні небезпеки для здоров’я людини та їх наслідки, але й наглядно продемонстрували як швидко та ефективно надати потерпілому першу допомогу, навчили студентів основним прийомам зупинки артеріальної кровотечі.
Корисною для майбутніх фахівців галузі була й лекція фахівця-практика, засновника проекту "Гастрогід" - Павлової О. А., організована викладачем Кублінською І.А., під час лекції студенти гр. ВП-138 та ХТ-141 дізналися про специфіку страв Подільської кухні, можливості й перспективні напрямки розвитку в нашому регіоні харчового туризму - гастротуризму.
Пізнавальним та веселим був захід проведений Кублінською І.А. - інтелектуальний батл "Professional time", в якому взяли участь команди студентів гр. ВП-139 та ВП-140, які продемонстрували свої знання та практичні вміння й навички з таких спеціальних дисциплін як "Устаткування закладів ресторанного господарства" та "Технологія виробництва кулінарної продукції", виявили кмітливість та винахідливість при виконанні практичного завдання "Космічний десерт" та "Збери девайс".
У невимушеній атмосфері пройшов захід організований Буняк Н.А. та Кислинською І.І. "Мій перший майстер-клас" (05.12.22017 р.), під час якого студенти групи ВП-137 Матвієнко Р. та Ком'якова Н. приготували страву «Рибні рулетики фаршировані овочами з вершково-сирним соусом та ікрою з томатів» з використанням техніки молекулярної кухні. Студенти, які були присутні на майстер класі в якості глядачів (групи технологічного відділення) дізналися багато корисної інформації по технології приготування страв з риби підвищеної складності та сучасним тенденціям молекулярної кухні.
Варто відмітини найактивніших студентів коледжу, які долучилися до проведення тижня циклової комісії: гр. ВП-137- Любчик І., Ком'якова Н., Кошова Н., Ільящук А., Шаддад А.К.О., Шелкова К., Харахондя Д., гр. ВП-138 - Васьківський Б., Сандул Р., Нікітюк А., гр. ВП-139- Терешко М., Педоренко В., гр. ВП-140- Пучко Т., Литвиненко Т., Олексієнко М.