ДЕНЬ ГОСТИННОСТІ-ОНЛАЙН у ВСП "ВТЕФК КНТЕУ"

18 березня 2021року на платформі Meet коледжем проведено ДЕНЬ ГОСТИННОСТІ-ОНЛАЙН.
Особливості зустрічі цього місяця - надзвичайно мотивовані абітурієнти і їх батьки!!!
Заступник директора з навчальної роботи Савлук Людмила Іванівна розповіла про історію коледжу, матеріальну базу, кадровий склад, досягнення закладу, його переваги тощо. В другій частині зустрічі презентувала спеціальності, за якими коледж здійснює підготовку фахових молодших бакалаврів, їх майбутню конкурентоспроможність на ринку праці, перспективи працевлаштування, продовження навчання за скороченим терміном у ВТЕІ або КНТЕУ.
Кислинська Ірина Іванівна, відповідальний секретар приймальної комісії, повідомила про особливості прийому 2021 року, умов вступу, відповіла на численні питання батьків та дітей щодо вступу до коледжу.
Зустріч тривала півтори години, тому що чат був переповнений питаннями, щирими подяками за змістовно проведений День гостинності, сподіваннями на те, що стануть студентами нашого навчального закладу!!!
В свою чергу ми висловлюємо подяку усім небайдужим до майбутнього дітей родинам, абітурієнтам. Дуже віримо, що такі мотивовані учні стануть успішними студентами ВІдокремленого структурного підрозділу "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж Київського національного торговельно-економічного університету"!