День гостинності у ВТЕК КНТЕУ

21 березня 2018 року в коледжі проходив День гостинності, який відвідали більше 250 учнів загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних навчальних закладів Вінниці та Вінницької області.
Екскурсоводи коледжу, студенти спеціальності «Туризм», провели оглядову екскурсію по навчальному закладу. Відвідувачі мали змогу побачити майстер-класи з «Сервірування святкових столів», «Визначаємо якість парфумерних товарів»; відвідати творчу майстерню «Мистецтво карвінгу», «Декорування печива», віртуальні екскурсії по Вінниччині та визначних місцях світу в 3D окулярах, фінансовий квест; ознайомитись з роботою комп’ютерно-лінгафонного кабінету іноземних мов, мультимедійних комплексів, бібліотеки, їдальні тощо.
В актовій залі коледжу для презентації своїх спеціальностей студенти підготували номери КВК, художньої самодіяльності. Перед гостями виступила відповідальний секретар Приймальної комісії Кислинська Ірина Іванівна, яка ознайомила з Правилами вступу до ВТЕК КНТЕУ та надала детальну інформацію про особливості та форми навчання, проходження практики як у Вінниці, так і за кордоном.
Під час активного діалогу, гості дізнались чимало цікавого про один із найпрестижніших навчальних закладів Вінниччини.
Також, на заході були присутні гості з Лівобережного міжрайонного центру зайнятості, які надали інформацію про професії, які є затребуваними на сучасному ринку праці; про послуги, які надає центр зайнятості та провели тестування для майбутніх абітурієнтів щодо їх професійної спрямованості.
Дякуємо всім, хто проявив інтерес до Вінницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету! Чекаємо на Вас!!!