День спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

23 листопада 2017 р. під час проведення тижня циклової комісії харчових технологій та сфери обслуговування викладачами Кублінською І.А. та Андрущенко Ю.О. в їдальні коледжу проведений флешмоб «Waiter art», у якому взяли участь студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Всі присутні дізналися, що офіціанти не тільки вміють якісно обслуговувати відвідувачів, але й влаштовувати шоу-програму, зокрема, танцювати з тацями.
Викладачем Матвієнко Л.А. організована лекція фахівців – спеціалістів ресторанного бізнесу на тему «Тенденції розвитку ресторанного бізнесу в сучасних умовах». На захід запрошені управляючий ресторану «Слов’янський двір» Поліщук Сергій Анатолійович і співвласниця ресторану «TheFactory» Діденко Альона Вікторівна.
Мета заходу: ознайомлення студентів з особливостями ресторанного бізнесу регіону та аналіз перспективи шляхів розвитку ресторанної справи, формування у студентів професійної зацікавленості, виховання любові до спеціальності.
Лекція проходила у вигляді бесіди, студенти ознайомилися з діяльністю одних з найкращих закладів ресторанного господарства м. Вінниці, а саме ресторанів «Слов’янський двір» і «TheFactory».
Також викладачем коледжу Матвієнко Л.А. в актовій залі коледжу організований майстер-клас «Приготування коктейлів», на який завітав один з кращих барменів міста Іванов Олександр, що працює в тратторії «Терра Маре» та нічному клубі «Феріде». Всі присутні на заході відправилися в царство шейкерів та келихів, опинилися по той бік барної стійки і осягнули мистецтво приготування найпопулярніших напоїв, дізналися, як готуються класичні і екзотичні коктейлі.