День відкритих дверей 05.04.2017

5 квітня 2017 року в коледжі проходив День відкритих дверей, що викликало інтерес у майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків.

Коледж відвідали більше 300 учнів загальноосвітніх шкіл, профтехучилищ Вінниці та Вінницької області.

Після оглядової екскурсії, під час активного діалогу, гості дізнались чимало цікавого про один із найпрестижніших навчальних закладів Вінниччини.

Гіди коледжу - студенти спеціальності «Туризм» - надали детальну інформацію про особливості та форми навчання, проходження практики як у Вінниці, так і за кордоном. Відвідувачі мали змогу побачити майстер-класи з «Сервірування столу до святкової події», «Віртуальний студентський банк», «Визначення підробки харчових продуктів», з ведення бухгалтерського обліку у програмі «1С:Підприємство» версія 8.2, виставку муляжів кондитерських виробів, проведення лабораторних дослідів «Таємничі написи», вікторину «Цікава математика» та роботу комп’ютерно-лінгафонного кабінету іноземних мов, мультимедійних комплексів, бібліотеки, їдальні тощо.

Студенти підготували номери художньої самодіяльності. Перед гостями виступила відповідальний секретар Відбіркової комісії коледжу Яковлєва Лариса Миколаївна.

Відвідувачі були вражені побаченим та висловлювали захоплення матеріально-технічною базою навчального закладу.

Дякуємо всім, хто проявив інтерес до Вінницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету! Чекаємо на Вас!!!