ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

Святкування в коледжі відбулося 11 жовтня 2018 року. Відеофільми та виступи викладачів Олійника А.В. Шмалій Л.І., Табачука Г.В., налаштували глядацьку залу на розуміння значимості слова «Захисник» та «Батьківщина».
Студенти взяли участь у покладанні квітів до Меморіалу Визволення (вул. Київська) та Пам’ятника солдатам-визволителям (вул. Грушевського).
Сьогодні слова «Слава Україні-Героям слава» перестали бути просто вітанням, це вже віддання шани найкращим, котрі у найважливіший момент нашої держави не злякалися і пожертвували собою заради Батьківщини, а також є засвідченням справжнього патріотичного подвигу.
Метою заходу було спрямування національної свідомості сучасної молоді на виховання патріотизму. Адже ми всі повинні пам’ятати свою історію, розуміти сьогоднішній день і тільки тоді сподіватись на краще майбутнє.
Колектив ВТЕК вітає усіх зі святами! Нехай вже давно минули дні Запорізької Січі, але козацтво існує, як живиться в кожній людини прагнення до вільного та незалежного життя! Мирного неба та Божого Благословення!