День захисника України та Дня українського козацтва

Святкування в коледжі відбулося 12 жовтня 2017 року. Відеофільми та виступи викладачів і працівників коледжу: Олійника А.В., Наруцького А.А., Табачука Г.В., які служили в лавах Збройних Сил України, були учасниками АТО, налаштували глядацький зал на розуміння значимості слова «Захисник» та «Батьківщина», адже ці люди не на словах знають про війну.
Ключовим елементом відзначення дня були тематичні виставки бойової зброї часів Другої світової війни: «Реліквії війни» та «Друга світова війна – Вінницький вимір», представлена обласним краєзнавчим музеєм та сучасної бойової зброї полку «Азов» м. Вінниці.
Метою заходу було спрямування національної свідомості сучасної молоді на виховання патріотизму. Адже ми всі повинні пам’ятати свою історію, розуміти сьогоднішній день і тільки тоді сподіватись на краще майбутнє.
Колектив ВТЕК вітає усіх зі святами! Нехай вже давно минули дні Запорізької Січі, але козацтво існує, як живиться в кожній людини прагнення до вільного та незалежного життя! Мирного неба та Божого Благословення!