День Знань – всенародне свято мудрості!

1 вересня 2018 року коледж відкрив двері для 185 студентів нового набору. Урочистості, присвячені Дню Знань, розпочалися з привітань директора коледжу Валентини Євгеніївни Балицької, яка побажала студентам визначити орієнтири на все життя, відкрити у собі нові здібності, веселих зустрічей, нових і цікавих знайомств і пробудження жаги до знань. Нехай сил і терпіння вистачить на весь прийдешній рік! До вітань долучились творчі колективи коледжу та міста. Після завершення урочистостей студенти-першокурсники пройшли крізь «веселкові ворота» до коледжу, який забезпечить вдалий старт у майбутнє.

Кожен першокурсник мав можливість позначити на карті місце, де він почав навчатися, що символічно поєднало усю Україну і Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ.

Викладач коледжу Павлюк Людмила Дмитрівна провела першовересневий урок з теми «Українці серед інших європейський націй» пройшов в актовій залі коледжу, де «новачки» ще раз переконались, що Україна –справжня європейська держава!

Вітаємо усіх першокурсників коледжу! Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожен заклад освіти, кожну родину!

 Зі святом, дорогі друзі!