«Фіто день» та фотовиставка в їдальні ВТЕКоледжу

В програмі презентації декади циклової комісії природничих дисциплін колектив фізичної культури в їдальні коледжу з метою популяризації здорового харчування та здорового способу життя провів захід «Фіто день» та спільно з радою студентського самоврядування коледжу - фотовиставку з теми «Спортивне життя групи».
Всім необхідно знати, що після зимового періоду в нашому організмі вичерпується запас вітамінів, поширюється ризик простудних захворювань, послаблюється імунітет.
В меню були узвари з сухофруктів, чай з ромашки, м’яти, звіробою, калини та липового цвіту, корисні властивості яких здавна були відомі людям, тому настої з них і донині залишаються одними із найбільш доступних і корисних. Також чаї з цих лікарських рослин володіють не тільки яскраво вираженим лікарським ефектом, але й приємним смаком і тонким ароматом, тому їх із задоволенням смакували співробітники та студенти коледжу.
В конкурсі світлин, які висвітлювали спортивне життя груп, радою студентського самоврядування коледжу були названі найкращі:
I місце – група ПТ-87
II місце – група ПТ-83
III місце – група ОП-98