II Міжвузівська науково-практична конференція «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС ТА РЕГІОНАЛЬНА КУХНЯ ПОДІЛЛЯ»

22 березня 2018 року на базі Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ відбулась II міжвузівська науково-практична конференція «Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля».
Мета конференції:
• обмін інноваційними ідеями, підходами, технологіями, результатами досліджень в галузі індустрії гостинності, розгляд окремих актуальних питань ресторанного бізнесу;
• показати вплив світових економіко-інтеграційних процесів на розвиток індустрії;
• сучасні тенденції розвитку ресторанної справи на Поділлі, проблеми підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства.
Взяли участь у конференції студенти груп: РО-2 - Ковтун Ольга, Поліщук Наталія, Рибчинська Валентина, ГРС-3 – Лавренчук Богдан, Губрій Вікторія, Макітрак Вікторія, Сеничич Вікторія, Павлюк Яна, Голубінський Максим, Кордонець Ліна, ГРС-4 – Петухова Жанна, Волторниста Сніжана, Вознюк Алла, Приймак Анастасія, Козуляк Олена.
Всі учасники конференції отримали сертифікати.