Конференція «Овочі і фрукти на столі – ліки в стороні»

24 листопада 2016 р. у актовій залі коледжу проведена конференція з теми «Овочі і фрукти на столі – ліки в стороні», яку організувала викладач технологічних дисциплін Бондар М.М.
Мета заходу: розширення теоретичних знань студентів з технології виробництва кулінарної продукції, фізіології харчування, екології, розвиток творчих здібностей та формування раціонального підходу до організації здорового харчування в закладах ресторанного господарства майбутніми фахівцями.
У конференції взяли участь студенти І- ІV курсів технологічного відділення, а також студенти Вінницького торговельно-економічного інституту. Цікавими та пізнавальними були доповіді студентів Олейник О., Смотрицької О., Смішко О., Поліщук К., Підлісної А. – група ВП-135; Готки Н., Круглікова Д. – група ВП-136; Скаженюк Д. та Ільящук А. – група ВП-137.
Одночасно з конференцією проходила виставка страв з овочів та фруктів. Студентами коледжу було продемонстровано понад 30 різноманітних оригінальних страв з рослинної продукції - це і капуста фарширована, гарбуз запечений по-домашньому, кекси з картоплі, рулет з капусти, желе шарове з свіжих ягід тощо.
Дякуємо учасникам конференції за активну участь у її підготовці та проведенні.