Круглий стіл «Трансформація консюмеризму: виклики сьогодення»

17 березня 2021 року у ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» відбулося засідання круглого столу «Трансформація консюмеризму: виклики сьогодення». Захід організовано викладачами ЦК підприємництва і туризму в рамках проведення Днів консюмеризму.
У роботі круглого столу взяли участь викладачі ЦК підприємництва і туризму, студенти і запрошені експерти.
Учасники підняли у своїх доповідях важливі питання забезпечення якості товарів і послуг на ринку України; впливу реклами на вибір споживача; впровадження системи управління безпечністю харчової продукції НАССР в закладах готельного господарства; проблеми забезпечення якості послуг в туристичній індустрії. До обговорення долучилися запрошені гості, експерти:
Білик Юлія Василівна - т.в.о. начальника управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області;
Шарко Віталій Вікторович – канд.екон.наук, доцент кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ КНТЕУ;
Столярова Вікторія Олексіївна - рестораторка, власниця ресторану "VLTAVA";
Якобчук Тарас Іванович - власник компанії TopRest HoReCa Service, які поділилися своїми знаннями і досвідом щодо піднятих питань.
Разом учасники круглого столу прийшли до висновку, що для посилення довіри між споживачами та виробниками товарів і послуг прикладають зусилля і державні органи і соціально відповідальний бізнес. Відзначили, що консюмерський рух є важливим фактором впливу на ринок товарів і послуг в Україні, кожен споживач, здійснюючи свідомий вибір товарів і послуг формує запит на якість.