Майстер - клас до Міжнародного дня кулінара

Щорічно 20 жовтня кулінарії всього світу відзначають своє професійне свято.

Сьогодні ваш день, наші кулінари! Натхнення, нових ідей та творчого наповнення.

Студенти групи ХТ-145 Андрейко Т., Колосівська А., Максименко А.,  Мазуренко А. під керівництвом викладача Безрученко О. М. присвячують майстер - клас з приготування десерту ,,Бельгійські вафлі’’цій події. Дуже смачні та ароматні: зовні хрусткі з золотистою скоринкою та м’які, ніжні всередині.  Подавати вафлі можна з різними сиропами, шоколадним соусом, згущеним молоком, морозивом, прикрашати ягодами, бананами .Чудовий десерт!

Вони творять!