Майстер-класи з сервірування столів та складання серветок – профорієнтаційний захід у загальноосвітніх школах №14 і №16 міста Вінниці

8 – 9 листопада 2017 р. викладачі ВТЕК КНТЕУ Матвієнко Л.А., Демчук К.І. та студентка групи РО-2 Ковтун О. провели майстер-класи з тематичного сервірування столів та складання серветок у загальноосвітніх школах. Під час заходу викладачі коледжу детально розповіли учням про сучасний навчальний заклад з 50-річною історією, про спеціальності, які можна здобути у закладі, про переваги отримання спеціальностей у коледжі. Розповіді викладачів супроводжувались презентацією, в якій учні побачили матеріально-технічну базу коледжу, світлини студентського життя.
Активна студентка групи РО-2 Ковтун О. розповіла про особливості сервірування столів, асортимент порцелянового і скляного посуду, приборів.
Показала послідовність виконання сервірування столу до сніданку, обіду, вечері, бенкетних столів.
Під час майстер-класу учні 9-х класів мали можливість навчитися складати серветки до різних заходів. Вони були приємно вражені проведеним заходом і виявили бажання відвідати День гостинності 15-го листопада у коледжі.