Незабутня подорож Європою

Подорожі навчають більше, ніж будь-що інше.
Іноді один день, проведений в інших місцях, 
дає більше, ніж десять років життя вдома.
Анатоль Франс
З 04.04 по 07.04 студенти нашого коледжу подорожували Європою. Відвідали дві неймовірні країни: Угорщину та Італію. 
Першим нас зустріло тисячолітнє місто королів та замків на берегах Дунаю –Будапешт. На набережній Будапешта, наче в галереї, тільки картина одна. І, здається, тут нічого зайвого, кожна будівля, кожен міст, кожна деталь на картині гармонує з іншою. Під час вечірньої прогулянки містом ми роздивились усі деталі Парламенту, Рибацького Бастіону, Королівського палацу.
Наступного дня нас привітно зустріло одне з найвідоміших міст світу-  Венеція, яке побудоване на 118 островах, з'єднане 400 мостами: єдине, що варто додати, все, що ви чули про Венецію – цілковита правда! І канали замість вулиць у старому місті, і старовинні будівлі, які пронизані дивовижною історією, і гондольєри – все це правда! 
Кінцевою зупинкою подорожі стало найромантичніше місто кохання – Верона. Це італійське місто щорічно привертає увагу величезної кількості туристів тим, що, згідно з легендою, саме тут жила одна із найзнаменитіших закоханих пар світу  – Ромео і Джульєтта. Тисячі людей приїжджають у Верону, щоб схилитися перед силою любові шекспірівської пари, тут закохані сучасності залишають на стінах «будинку Джульєтти» різні послання. Проте, не лише цією романтичною історією славиться Верона – ще однією справжньою перлиною Верони є амфітеатр, який був побудований раніше Колізею у Римі та чудово зберігся до наших часів.
Ця мандрівка запам’ятається нам на все життя, адже світ –це книга, яку варто розгортати для себе кожного дня! А студенти коледжу мали чудову нагоду побачити все це наживо, зробити неймовірні фото, скуштувати італійські страви, поплавати на гондолі та «пошопінгувати» у місцевих бутіках!