Новорічні та різдвяні традиції країн світу

19 грудня викладачем Тетяною Фадєєвою був проведений позанавчальний захід «Новорічні та різдвяні традиції країн світу» для студентів спеціальності «Туризм» (групи Т-7 та Т-8).
Традиції – це те, що вирізняє країни, робить їх неповторними і такими цікавими для відвідування. Кожна людина чула про карнавали в Ріо-де-Жанейро чи Венеції, День Святого Патріка в Ірландії, Октоберфест у Німеччині, Китайський Новий Рік.
Сьогодні студенти дізнались багато цікавого про обряди і звичаї зимових свят у країнах світу, прокачали свою інтуїцію у грі «Так чи ні?», відповідали на питання святкової вікторини.
Звернулись студенти і до пам’яті нашого народу і наших важливих дат. Людмила Войчишина, Анастасія Молчанова та Софія Суперсон підготували розповіді про святкування Дня Святого Миколая, Різдва Христового, свята Меланки та Василя. Всі з задоволенням слухали «Щедрика» та чудові колядки. Знати свої традиції – важливо для кожного з нас! Не можна бути достойним, гідним українцем, не знаючи звичаїв та творчості свого народу.
Отож, захід був насиченим та захоплюючим. Дякуємо студентам Вікторії Крижанівській, Даміру Купреішвілі та Людмилі Войчишиній за активну участь у конкурсах. Сподіваємось, що майбутні фахівці в галузі туризму отримали багато корисної інформації щодо можливих подорожей у зимові свята!