ОЛІМПІАДА З ІСТОРІЇ МІЖ СТУДЕНТАМИ КОЛЕДЖІВ ТА ТЕХНІКУМІВ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХТО НЕ ЗНАЄ ІСТОРІЇ СВОГО РОДУ, ТОЙ НІКОЛИ НЕ ЗНАЙДЕ СЕБЕ!
“Батьківщина – як кінчик ниточки, замотаної у клубок. Назвеш себе на ім’я по батькові – згадаєш батька, назвеш батька – згадаєш діда, назвеш діда – згадаєш прадіда… Без перерви тягнеться ниточка, довжина її – вічність. Якими були аони – мої пращури – слов’яни ? Що було тоді, коли починалася нитка поколінь? Як сталося, що вона не розірвалася ?”. (О. Мітяєв).
Саме тому на рівні обласного методичного об’єднання викладачів суспільних дисциплін вирішили провести ОЛІМПІАДУ З ІСТОРІЇ, яку цього року мали за честь 14 травня організувати на базі Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ. Захід пройшов на високому рівні, це відзначили представники оргкомітету, члени журі та присутні педагоги з області.
З вітальним словом виступила директор коледжу В.Є.Балицька, розповіла про історію ВТЕК КНТЕУ, про звершення останніх років, побажала всім учасникам олімпіади успіху та оптимізму в перспективах розвитку України, про майбутнє молоді в рідній державі.
В олімпіаді взяли участь 23 студенти з коледжів та технікумів Вінницької області. Здобувачі освіти впоралися зі складними завданнями! Ними можна пишатися, вони - світле майбутнє українського народу!
Вітаємо переможців олімпіади:
І місце - Вінницький медичний коледж ім. акад. Д.К Заболотного, Гайсинський медичний коледж;
ІІ місце - Вінницький технічний коледж; ВІнницький коледж НУХТ;
ІІІ місце - Барський гуманітарно-педагогічний коледж ім. М.Грушевського; Барський коледж транспорту та будівництва НТУ.
ВІРИМО В ТЕ, ЩО КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ!