Онлайн-захід, присвячений святкуванню річниці до дня народження Вільяма Шекспіра

У ВСП "ВІННИЦЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ КНТЕУ" 26 квітня викладачами іноземних мов Телячук Н. В. та Фальштинською Ю. В. був проведений онлайн-захід, присвячений святкуванню річниці до дня народження геніального англійського поета і драматурга Вільяма Шекспіра.

Видатний письменник, який народився 23 квітня більш ніж 400 років тому в маленькому, а тепер на увесь світ відомому місті, здається і не помирав ніколи. Видатний літератор О. Анікст писав: "Шекспір – одне з чудес світу, яким не перестаєш дивуватися: історія рухається величезними кроками, змінюється образ планети, а людям усе ще потрібно те, що створив цей поет, відокремлений від нас декількома сторіччями."

Під час заходу студенти коледжу груп М1, Ф1 та ПТ 86 мали змогу ознайомитись і поглибити свої знання про життя та творчий шлях великого реаліста, гуманіста і драматурга. На мить вони повернулись у часи Шекспіра, "відвідали" скромний будиночок, де він народився, насолодились переглядом п’єс на сцені театру "Глобус". Юні літературознавці коледжу підготували короткі анотації до найвідоміших п'єс Шекспіра та продекламували деякі його сонети. На завершення заходу, студенти взяли участь у захоплюючих літературних вікторинах та дізналися багато таємниць про загадкову особу і творчість Вільяма Шекспіра.