Перемога у ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з виробництва харчової продукції

18-19 травня 2016 р. відбувся ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з виробництва харчової продукції серед навчальних закладів
І-ІІ рівня акредитації на базі Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ. Студенти гр. ВП-135 Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ вибороли почесне ІІ місце у Всеукраїнській олімпіаді, отримавши 2-ий результат серед 23 учасників з вищих навчальних закладів України І-ІІ рівня акредитації. Висловлюємо щирі привітання студенткам ВП-135 Олейник Олені та Смотрицькій Ользі. Дякуємо за теплу зустріч та незабутню екскурсію містом організаторам олімпіади, зокрема, педагогічному колективу Івано-Франківського коледжу РСіТ НУХТ та його директорові Кузнецовій Вірі Іванівні.