Перемоги у Регіональному кулінарному конкурсі «Кращий кухар-юніор Поділля-2019»

28 березня 2019 року у м. Хмельницький на базі Хмельницького торговельно-економічного коледжу за сприянням Подільської гільдії кулінарів відбувся конкурс «Кращий кухар-юніор Поділля - 2019».
Мета кулінарного конкурсу - популяризація професії технолог харчових технологій, втілення креативних ідей для розширення асортименту кулінарних страв та кондитерських виробів; сприяння підвищенню професійної майстерності майбутніх фахівців кулінарної справи.
До складу журі Конкурсу входили професійні кухарі Поділля.
Наші студенти-технологи Нагорська Іванка, група ХТ-141, Хаєцький Максим, група ХТ-143 та майбутній фахівець готельно-ресторанної справи Джаппарова Аліме, група ГРС-3, не лише гідно представили коледж, але й блискуче впоралися із завданням конкурсної програми, приготувавши ресторанні страви «Кальмари фаршировані мусом з креветок та шпинату», «Морепродукти тушковані з овочами і соусом кім-чі» та десерт «Трайфл з італійською меренгою та пряною курагою».
За професійну роботу та неперевершений смак приготовлених страв, журі нагородило Хаєцького Максима та Джаппарову Аліме золотою нагородою, Нагорську Іванку – срібною медаллю.
Високі досягнення студентів коледжу стали можливими лише завдяки злагодженій та дружній роботі учасників конкурсу та викладачів Кублінської І.А., Бондар М.М., Безрученко О.М., Гриньової О.В.
Пишаємося нашими переможцями та бажаємо нових перемог!