Підсумкове засідання атестаційної комісії

У ВСП "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ" відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії. Атестаційною комісією у складі: голови комісії, в.о. директора коледжу, Лозовською Н.І., заступника голови, Савлук Л.І., заступника директора з навчальної роботи, секретаря комісії, завідувача навчально-методичного кабінету, Тімошенко Н.М., членів комісії - Дудник Л.В., Кублінська І.А., Петрань С.В., Бабійчук І.В., Сачок А.М. одноголосно прийнято рішення про відповідність всіх викладачів, які атестуються, займаним посадам.
Приємно відзначити, що викладачі мають суттєві здобутки за міжатестаційний період: захист дисертаційних досліджень, отримання наукових звань кандидата наук; золоті та срібні медалі на міжнародних виставках з інноватики, виграні гранти та переможні проєкти стартапів; перемоги студентів у всеукраїнських та міжнародних фахових конкурсах, олімпіадах; видання навчальних посібників; участь у науково-практичних конференціях тощо.
ВІТАЄМО НАШИХ КОЛЕГ З РЕЗУЛЬТАТИВНОЮ АТЕСТАЦІЄЮ НА ПОСАДАХ ВИКЛАДАЧІВ І ЗИЧИМО ПОДАЛЬШИХ ТВОРЧИХ ДОСЯГНЕНЬ, ЗДОБУТКІВ У ПРОФЕСІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ!!!