ПОДОРОЖ БАЛТИКОЮ!

З 08.05. по 12.05.2019 року студенти коледжу в супроводі викладачів подорожували Європою. Відвідали дві чудові країни: Швецію та Латвію.
Першого дня студенти коледжу побачили дивовижний Ризький замок, Домський собор, будівлю Великої і Малої Гільдії, Вежу Петра, яка до донедавна була найвищою у Ризі. Рига - класичне європейське місто, а з іншої сторони – це одне з найбільших міст на Балтійському морі, і в ньому немає місця для нудьги. Архітектура Риги просто вражає.
Увечері на нас чекав дивовижний паром «Romantica», який перевіз до Стокгольму. По дорозі до Стокгольму на паромі студенти мали можливість трохи розважитись (дискотеки, караоке, паби, розважальні ігри).
Наступного дня нас зустріла чарівна столиця Швеції – Стокгольм. Стокгольм – це гармонія фарб та органічність природи. Цей пронизаний водою райський куточок називають «Північною Венецією». Місто розміщене на 14 островах, які з’єднані між собою 60 мостами. Є міста, про які говорять «побачити і померти». Стокгольм і його стара частина Гамла Стан – це місце, яке побачиш і хочеться жити, щоб приїхати сюди ще багато разів.
По дорозі додому ми завітали до міста Юрмала. Юрмала – це «перлина» Латвії і найбільший курорт Прибалтики, розташований на березі Ризької затоки. Чудові піщані пляжі в обрамленні сторічних сосен простягнулися на 32 км., повітря чисте і свіже, тихий шелест моря заспокоює та пестить. Крім того, Юрмала - символ гумору та музики, місто святкувань та фестивалів.
Подорожі вчать більше, ніж будь-що інше. Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома. Тому, бажаємо подорожувати та пізнавати світ.