Проведено тематичну олімпіаду з англійської мови «Українські свята та традиції»

9.12.22 року  у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету» було проведено тематичну олімпіаду з англійської мови «Українські свята та традиції». Викладач іноземної мови Помазанова О.І.  запропонувала долучитися до участі в онлайн- олімпіаді студентів І-ІІ курсів коледжу. Тематика олімпіади дуже актуальна, у нелегкі для нашої країни часи, коли українська нація виборює свою незалежність. Студенти проявляють активність і прагнення вивчати українську культуру, традиції українського народу не лише рідною мовою , а й англійською. Найактивніші учасники вирішили позмагатися у знаннях, виконуючі завдання олімпіади. Результати виявилися просто чудовими!

Отже, вітаємо переможців:

І місце – Гринчук Вікторія, студентка ІІ курсу (гр. ПТ-90), 

ІІ місце - Холопов Іван, студент І курсу (гр. ПТ-93),

ІІІ місце розділили студентки ІІ курсу - Григоренко Оксана, Матвєєва Дар’я, Нечипоренко Вікторія,  Студілко Софія.

      Подяка усім учасникам олімпіади. Особлива вдячність Івану Холопову, який  не втратив оптимізму, віри у гарне майбутнє, коли зі своїми рідними вимушений був поїхати з рідного міста Харків після масованих атак росіян . Вдячні, що не падаєте духом, залишаєтеся патріотами, тримаймося разом.

Дорогі студенти, дякуємо,  що цінуєте культуру та традиції рідної країни. Це дуже актуально сьогодні, коли Україна у визвольній війні боронить свої землі від рашисьтьскої орди, показуючи приклад всьому світу, як не втратити свою національну гідність та ідентичність. Не сумніваємося, що зможете достойно презентувати свої знання англійською мовою.

Молодці, так тримати!