Семінар на тему «Готельно-ресторанний комплекс: стратегія та способи просування закладу»

24 листопада 2017 р. на базі Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ відбувся семінар на тему «Готельно-ресторанний комплекс: стратегія та способи просування закладу». Організатором заходу є Правління Подільського осередку «Подільська гільдія кулінарів» Громадської спілки «Український кулінарний союз».

Мета заходу: обмін інноваційними ідеями, підходами, технологіями, результатами досліджень в галузі індустрії гостинності, розглянути окремі актуальні питання готельно-ресторанного бізнесу; показати вплив світових економіко-інтеграційних процесів на розвиток індустрії; сучасні тенденції розвитку готельної, ресторанної справи на Поділлі, проблеми підвищення конкурентоспроможності підприємств.

Учасниками семінару стали викладач готельно-ресторанної справи Матвієнко Л.А., студенти нашого коледжу Литвиненко Тетяна, Пучко Тетяна (гр. ВП-140), Лавренчук Богдан (гр. ГРС-3).