Серпнева педагогічна конференція 2019 -2020 навчальному році

30 серпня 2019 року відбулася серпнева педагогічна конференція коледжу, яка розпочала роботу 2019-2020 навчального року.
На порядок денний було винесено питання, що стосувались організаційної та навчально-виховної роботи коледжу.
Роботу засідання розпочала в. о. директора коледжу Волинець О. О., яка привітала колег із початком нового навчального року та побажала всім ентузіазму, завзяття, оптимізму, плідної і результативної праці. В.о. директора відзначила почесними грамотами та матеріальними винагородами працівників закладу, які активно працювали в літній період. У своїй доповіді Волинець О. О. провела детальний аналіз роботи колективу, охарактеризувала матеріально-технічну базу гуртожитків та навчальних корпусів корпусу, про стан підготовки навчального закладу до нового навчального року, довела до відома присутніх про поточні ремонтні роботи та обсяг виконаних робіт.
На педагогічній конференції було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема, Кислинська І. І. прозвітувала про результати роботи приймальної комісії у 2019 році та проаналізувала ефективність проведення профорієнтаційних заходів.
Завідувач відділення Петрань С. В. ознайомила присутніх з результатами продовження навчання у ЗВО випускників коледжу.