Ще один випуск у ВТЕКоледжі

   Цьогоріч він незвичайний – карантинний.

   Зі словами вітань та щирих зичень до випускників звернулася директор коледжу, кандидат економічних наук, доцент Волинець Оксана Олександрівна.  «Ми зібралися, щоб розділити  щасливу мить з нашими студентами, які сьогодні стали випускниками. Зібралися, щоб побажати їм вдалої  життєвої дороги у доросле життя. Ніколи не зраджуйте своїм мріям, ідеям, бажанням. Адже зараз ви у такому віці – в якому можливо все», - сказала директор.

   Щирі слова-вітання лунали на адресу випускників від керівників груп Данилюк А.В., Гуменчука М.П., Савенко М.А., Губрій Н.М., Бабій Л.С.

   Кульмінацією свята стало вручення дипломів випускникам. Окрім того, вчорашніх студентів нагородили цінними подарунками та  Почесними грамотами за відмінне й добре навчання, активну участь у громадському й спортивному житті коледжу.

   У цей сумний і водночас радісний день студенти попрощалися з керівництвом і викладачами коледжу, що пройшли з ними цей не простий шлях до знань.   Роки, проведені разом, назавжди залишаться в пам’яті. Хтось пізніше згадає про ВТЕКоледж з радістю, хтось - з тугою, хтось, можливо, і з болем. Але так чи інакше, веселі моменти студентського життя не забудуться ніколи. 

 Шановні наші випускники!

   За весь час навчання у коледжі  ми намагалися Вас підтримувати і допомагати у скрутну хвилину, ми намагалися зрозуміти Вас і завдяки цьому самі ставали трохи молодшими.

   Зараз, озираючись на все пережите разом, хочеться побажати Вам не втрачати амбіцій і наполегливості, не втрачати енергії і з кожним днем лише примножувати її, не втрачати віру в себе і свої можливості. З впевненістю хочемо заявити, що ми випускаємо гідних фахівців і знавців своєї справи.

Ми пам’ятатимемо вас і радітимемо вашим успіхам!

Вітаємо вас!