Що таке міський туризм?

Національна туристична організація України у партнерстві із Всесвітньою Федерацією туристичних міст WTCF  оголосила 2021 рік - роком міського туризму.
Що таке міський туризм?

Вид туристичної діяльності, яка здійснюється в міських просторах, для яких характерна несільськогосподарська економіка, розвинена промисловість, торгівля, сфера послуг, і які є вузловими транспортними пунктами.

Дійсно, міста привертають увагу туристів, бо мають широке розмаїття культурних, архітектурних, технологічних, соціальних і природних атракцій, а також місць для відпочинку і бізнесу.

І сьогоднішній день студенти ВСП "ВТЕФК КНТЕУ" присвятили саме цій темі. Для студентів 2 курсу студенти спеціальності "Туризм" провели захоплюючу вікторину "Вгадай місто" та презентували Топ-10 найвідвідуваніших міст планети. 

У змаганнях знавців туристичних принад та історії міст взяли участь команди груп ГРС-7, ФБС-13, Т-7, ПТ-88.  У рівній і досить запеклій боротьбі перемогу здобула команда ГРС-7 у складі Баранник Анни, Гнатюк Христини та Вовчук Катерини. Вітаємо переможців!