СПРАВЖНІЙ «ЗОРЕПАД»

СПРАВЖНІЙ «ЗОРЕПАД»
спостерігали викладачі та студенти 4 грудня 2018 року в актовій залі коледжу. Саме тут проходив конкурс «THE BEST NEW STAR 2018». Незважаючи на зимовий дощ за вікном, атмосфера в залі була надзвичайно теплою та яскравою. Запитаєте чому?
Тому що на сцені першокурсники. Саме вони протягом останніх тижнів не мали спокою а ні вдень, а ні вночі. Вони писали сценарії виступів, вони репетирували танці та СТЕМи, вони вчили вірші та пісні…. і все одно, як справжні студенти, на сцені імпровізували.
Складним виявилося і завдання членів журі, адже такої кількості талантів не очікував ніхто. Величезна кількість учасників, які «запалювали» залу не лише суперовими танцями, як сучасними, так і класичними, і східними, а й піснями, гуморесками, віршами, акторською майстерністю. Ряди майстринь ВТЕК також поповнились, тому що й творчих робіт, виконаних власноруч, було багато. Ніхто не очікував, що маленька, тендітна дівчинка захоплюється виготовленням фізичних пристроїв, що належно оцінили члени журі. Усі учасники щиро вдячні своїм кураторам-старшокурсникам, а саме: Губрій Вікторії, Пацалюку Костянтину, Веселюку Мирославу, Олійник Юлії, Цибульському Назару та Пєтуховій Жанні.
В результаті довгих сперечань журі, визначено переможців конкурсу:
І місце – група ХТ-145 та ФБС-11;
ІІІ місце – ГРС-5.
А найголовніші призи та звання THE BEST NEW STAR 2018 отримали:
Колонюк Анна, група ОП-99,
Іскендіров Андрій, група ХТ-145,
Подобіна Ольга, група ХТ-145,
Прибилович Владислав, група ХТ-146,
Баліцький Валентин, група ФБС-11,
Полозун Анна, група ФБС-11,
Ящук Вероніка, група Т-5,
Захаренко Анна, група Т-5,
Селезньова Тетяна, група ГРС-5,
Гончарук Катерина ПТ-85.
Вітаємо усіх переможців!!! Нехай ваша харизматичність та творчість не має меж в ім’я процвітання коледжу та Батьківщини!