Студентка ВТЕКоледжу ІВАНЧЕНКО АЛЛА отримала стипендію Президента України за ІІ семестр 2019-2020 н.р.

Наказом МОН України від 29 квітня 2020 року №576 студентці групи ПТ-82 було призначено академічну стипендію Президента України за ІІ семестр 2019-2020 н.р.

Академічні стипендії Президента України призначаються студентам-відмінникам закладів вищої освіти України, які найбільш відзначилися в навчальній та науковій роботі.

Алла Іванченко – відмінниця навчання, учасниця Міжнародних та Всеукраїнських науково-практичних конференцій, переможниця конкурсів фахової майстерності, студентських олімпіад з дисциплін, круглих столів, а саме: ІХ Всеукраїнської олімпіади з української мови, Вінницький технічний коледж, 2019 р.; конкурсу студентських проектів з теми «Вибір у житті і доля людини. Мій майбутній фах – мій вибір і моя доля», Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ, 2019 р.; інтелектуальної гри «ЩО? ДЕ? КОЛИ?» серед студентів навчальних закладів Вінниці -  «Студентська ліга 2019»; ІХ Всеукраїнського конкурсу з англійської мови «Гринвіч», 2019 р.; Всеукраїнської гри з англійської мови «PUZZLE», 2019 р.

ВТЕКоледж пишається своєю стипендіаткою. Бажаємо Аллі Володимирівні, яка через півтора місяці закінчує навчання в коледжі, здобути повну вищу освіту, успішно будувати професійну кар’єру за фахом «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», своїми знаннями та вміннями сприяти економічному розквіту України !