Студентка ВТЕКоледжу Нестерук Ніка посіла ІІІ місце у VI Всеукраїнському конкурсі для школярів та студентів коледжів «Шевченкова весна»

27 березня 2020 року кафедрою української літератури Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського було проведено VI Всеукраїнський конкурс для школярів та студентів коледжів «Шевченкова весна». Надзвичайно талановита й творча студентка групи ФБС-12 Нестерук Ніка під керівництвом викладача Дячок А. І. не змогла залишитись осторонь конкурсу і здобула для ВТЕКоледжу почесне ІІІ місце серед учасників, що представляли місто Вінницю, Вінницьку, Сумську й Херсонську області.
Вітаємо нашу переможницю! Бажаємо подальших успіхів, творчого натхнення та невичерпної енергії, невпинного руху вперед до нових звершень і вражень!
Щиро дякуємо організаторам конкурсу Віннічук Аллі Петрівні та Крупці Віктору Петровичу за те, що долучають молодь до вшанування творчості поета світового рівня – Тараса Шевченка – та виховують почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю!