Студентська обласна конференція на тему " Безпека у моїй майбутній професії", яка відбулася 17.03.2015 р.

Цікаю і змістовною була студентська обласна конференція на тему " Безпека у моїй майбутній професії", яка відбулася 17.03.2015 р. на базі Вінницького обласного комунального гуманітарно-педагогічного коледжу. У конференції взяв участь студент групи ВП - 133 Рибанюк Володимир з доповіддю " Безпека праці у моїй майбутній професії за спеціальністю виробництво харчової продукції", науковий керівник Кублінська Ірина Анатоліївна.
       Учасників конференції радо зустріли працівники навчального закладу, адміністрація в особі директора коледжу Войцеховського К. Ф., методиста - Рудої Т.В., а також учасники аматорського колективу НВК - гімназії  № 2 м. Бар. 
       Робота конференції була організована по двом секційним засіданням: секція № 1 " Безпека праці в моїй майбутній професії у технічних спеціальностях" та секція № 2 " Безпека праці в моїй майбутній професії у нетехнічних спеціальностях". 
      Конференція почалася пленарним  засіданням, на якому  директор коледжу ознайомив учасників із історією гуманітарно-педагогічного коледжу та  з специфікою організації безпеки життєдіяльності і охорони праці у коледжі. Вовченко Н. О. - завідувач обласним методичним кабінетом БЖД населення повідомила  невтішу статистику травм та нещасних випадків, які сталися з дітьми, що мешкають у Вінницькій області і були спричинені порушенням  правил безпеки життєдіяльності та вимог  охорони праці, зауважила на необхідності планомірної і постійної роботи у профілактиці травматизму у побуті, під час навчання та тудової діяльності молоді, навчанню БЖД та охорони праці. Після пленарного засідання конференція продовжилася на секційних засіданнях, по закінченню цього було підведено підсумки та вречення сертифікатів і дипломів учасників конференції.