Студенти ВТЕК КНТЕУ в гостях у учнів КЗ «Хижинецький ліцей»

17 грудня 2019 р. студенти коледжу Грищук І., Пшук О., Їжак А., Петухова Ж., Волторниста С. разом із викладачем Величко Л.В. відвідали КЗ «Хижинецький ліцей».
Під час зустрічі з учнями 9-11 класів студенти групи ПТ-82 Грищук Інна та Пшук Олеся продемонстрували майстер-клас «Як вибрати якісний крем для шкіряного взуття», під час якого учні мали можливість ознайомитися, який крем краще вибрати, щоб він захистив взуття від промокання і перешкод, а також надав блиск взуттю. Далі учні спостерігали за технікою складання серветок до тематичних заходів, способи сервіровки столу, які продемонстрували Петухова Жанна та Волторниста Сніжана.
І на заключення студентка групи ПТ-82 провела майстер-клас «Експрес метод визначення якості шоколаду», під час якого учні дізналися про способи визначення якості та фальсифікації шоколаду, мали можливість продегустувати і самостійно зробити висновки щодо якості шоколаду.
Учні залишилися задоволені та зацікавилися спеціальностями коледжу. Будемо сподіватися, що вони стануть нашими студентами.