Свято старту до нових знань і великих відкриттів

1 вересня 2019 р. в коледжі відбулось традиційне свято – День Знань! Викладачів, першокурсників, батьків та гостей вітали не лише осіннє тепло та затишок коледжу, а й в.о. директора Оксана Олександрівна Волинець, яка запевнила студентів, що вони потрапили в надзвичайно дружню родину. Порадила не зупинятися на досягнутому і завжди впевнено продовжувати свій шлях до цікавих пізнань, захоплюючих подорожей у світі науки, побажала лідерських здібностей, високих прагнень до успіхів і щоденних неймовірних відкриттів.
Голова Ради студентського самоврядування Ангеліна Величко розповіла про основи студентського життя, а найголовніше - підвела підсумки конкурсу Give Away. Серед першокурсників, які виконали умови конкурсу, було розіграно три сертифікати, а саме: на щоранкову безоплатну каву, на безкоштовні курси з англійської мови та на 50 % знижку на наступну закордонну подорож. Також Ангеліна пояснила умови ще одного розіграшу «ІнстаДвіж» та закликала «новачків» не бути байдужими до власного майбутнього.
Протягом усього заходу на майданчику коледжу лунали пісенні привітання студентів ВТЕКоледжу, випускників і гостей.
Першокурснику! Бажаємо тобі веселого і щасливого навчання, радісних і захоплюючих вихідних, великих успіхів і цілеспрямованості, вірних знань, міцного здоров’я та гарного настрою.
З новим 2019-2020 навчальним роком!