«ТАЛАНТОМ СВОЇМ ЗАПАЛЮЙТЕ МОЛОДІ СЕРЦЯ»

4 жовтня в коледжі розпочалось святкування Дня працівників освіти. Зранку Рада студентського самоврядування вітала викладачів та пропонувала кожному філіжанку запашної кави зі смаколиками. Протягом усього дня на перервах лунали вітання колективу коледжу, адже працівники освіти - це не тільки викладачі. Завершили передсвятковий день урочистості за участю надзвичайних виконавців міста. Теплі осінні акорди дарував присутнім саксофоніст Василь Журбенко, чарував тенором та харизмою Володимир Холкін, зігріла усмішкою солістка Вінницького обласного будинку культури Тетяна Казанська. Не залишилась осторонь і директор коледжу Валентина Євгеніївна Балицька, яка побажала колегам процвітання, гарних та старанних студентів, любові на всі роки, а студентам подякувала за їхню активність та креативність, адже саме їхнє покоління змінює світ.
До вітань долучились і вихованці Вінницького будинку дітей та юнацтва й ансамбль танцю ''Грація''. І, звичайно, які ж вітання без гумору! ''Запалила'' зал команда КВН коледжу ''Три мінути - сіре део'', які знайшли слова для кожного із присутніх. Підбив підсумок свята вокальний колектив коледжу. Дівчата гордо заявили: ''Молодь змінює світ'', – і щиро подякували викладачам за їхню натхненну працю. Протягом усього свята викладачі брали участь у конкурсах і лотереї, згадуючи як самі були студентами, та щиро радіючи, що обрали саме педагогічну стежину у своєму житті.
Зі святом, дорогі наші, милі, добрі, розумні, наймудріші викладачі! Хай родинне тепло і затишок оберігають Вас! А успіхи й перемоги окрилюють Вас на нові звершення і здобутки!