Тест-контроль якості молочних продуктів

01.04.2019 року в цикловій комісії підприємництва та торгівлі під керівництвом викладача Бевзи С.С. проведено позаурочний захід тест-контроль якості молочних продуктів по визначенню якості морозива, та обговорення дослідження якості молока, масла вершкового, дитячого харчування, кисломолочних напоїв різних виробників за фізико-хімічними показниками. Студентам було продемонстровано фірми-виробники, які постачають на ринок свою продукцію конкурентоспроможною та відмінної якості, а також були визначені недобросовісні виробники, продукція яких була оцінена задовільно та незадовільно.
На завершення був проведений майстер-клас по визначенню якості морозива. Студенти мали можливість скуштувати натуральне морозиво та морозиво, у якому частка молочного жиру була замінена на рослинні жири. Студенти зробили власні висновки і поділилися своїми враженнями.