У ВТЕК КНТЕУ проводились тематичні заходи до Дня Збройних Сил України

З нагоди відзначення 29-ї річниці створення Збройних Сил України у Вінницькому торговельно-економічному колежі КНТЕУ напередодні проводились урочисті заходи.
В ході проведення урочистих заходів 3 грудня 2020 року, перед студентами 1 курсу груп спеціальностей «Цифрова економіка» і «Право» виступили військовослужбовці військової частини А 2656 ЗС України - майор Суботін О.В., солдат Літнарович В.В., а також викладач предмета «Захист України», військовослужбовець запасу СБ України - Пугач Ю.П. Майор Суботін О.В. розповів про історичні події створення ЗС України, значення Збройних Сил для держави та продемонстрував відеоматеріали щодо становлення Збройних Сил України.
Крім того, солдат Літнарович В.В. розповів студентам про свою участь з початку проведення антитерористичної операції на сході України (червень 2014 року) в добровольчому батальйоні «Правий сектор».
Викладач предмета «Захист України» Пугач Ю.П. звернувся до педагогів, студентів та батьків із закликом належно вшанувати героїзм українських військовослужбовців, і тих, які полягли, і тих, які сьогодні зі зброєю в руках захищають суверенітет України.
По завершенню урочистих заходів було проведено спільне фотографування студентів із військовослужбовцями ЗС України.