У ВТЕКоледжі КНТЕУ відбулася ІІ Міжвузівська науково-практична конференція «ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНОГО ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ»

15 грудня 2020 року у ВТЕКоледжі КНТЕУ відбулася ІІ Міжвузівська науково-практична конференція
«ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНОГО ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ», яка проходила онлайн на базі платформи Meet,частково - в аудиторному режимі з дотриманням всіх карантинних заходів.
Модераторами виступили: директор коледжу Волинець О.О. - к.е.н., доцент, заступник директора коледжу з навчальної роботи Тімошенко Н.М. - к.е.н., завідувач навчально-виробничою практикою Кублінська І.І. - к.т.н., завідувач навчально-методичного кабінету Савлук Л.І., директор ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості» Савлук О.А., заступник директора з навчально-виробничої роботи ДНЗ «Вище професійне училище № 7 Олійник Т.І.
До конференції долучилися 95 учасників-доповідачів, в тому числі науковців. Серед активних дослідників представлені такі заклади освіти: Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, ВСП Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ, Національний університет харчових технологій, Економіко-правовий коледж Київського кооперативного інституту бізнесу і права, ВСП «Вінницький фаховий коледж НУХТ», ВСП «Технологічно-промисловий коледж» ВНАУ, «Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості», ДПТНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг»ДНЗ «Вище професійне училище № 7" м.Вінниці, ДНЗ "Центр професійно - технічної освіти №1" м.Вінниці.
Особливо цінною була інформація, якою поділилися наші шановні стейтхолдери: Павлова Олена, гастрогід, громадський діяч; Поліщук Сергій Анатолійович, керуючийТОВ «ЛВМ Трейд», керуючим ТОВ «Білінг»; Степова Наталія Олександрівна, гол. технолог ТМ «Тарта»; Нікітчук Аліна Юрієвна, кондитер ресторану «Happy monkey»; Сиченко Борис Володимирович, шеф-кухар ресторану «Ренесанс», учасник проекту «13 шефів», Бондаренко Юлія - виконуюча обов'язків управляючої ресторану сімейного типу "Хеппі Манкі".
Учасники змогли підвищити свою кваліфікацію та вдосконалити такі компетентності:
 маркетингові стратегії підприємств індустрії гостинності;
 ІТ-інновації для туристичного та готельно-ресторанного бізнесу;
 методика розробки нового покоління туристичних послуг;
 інноваційні технології продукції закладів готельно-ресторанного бізнесу;
 сучасні тенденції дизайну та презентації страв та кулінарних виробів;
 новітнє устаткування підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.
КОЛЕКТИВ ВТЕКоледжу КНТЕУ щиро дякує всім учасникам науково-практичної конференції й зичить успіхів та процвітання в бізнесі, навчанні, науковій та освітній діяльності на благо нашої любої рідної неньки-УКРАЇНИ!