У ВТЕКоледжі КНТЕУ відбувся конкурс електронних газет в рамках акції «16 днів проти насильства»

Конкурс електронних газет проводився в рамках акції «16 днів проти насильства» - щорічної Всеукраїнської акції, метою якої є привернення уваги до актуальних проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми і жорстокого поводження з дітьми та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків. Акція триватиме у період з 25 листопада по 10 грудня.

Участь у конкурсі брали групи:

ПТ-85, ПТ-86, ПТ-88, ГРС-7, ГРС-6, ГРС-5, ХТ - 145, ХТ-147, ХТ-148, ХТ-149, ХТ-150, ФБС-12, Т-5, Т-7, ОП-100, М-1,Ф-1.
На електронне голосуванні для визначення переможців у конкурсі електронних газет, яке відбулося з 1 по 3 грудня на сайті коледжу, надійшло більше двох тисяч голосів (2 379). Майже на рівних за перемогу боролись групи ХТ - 147 і ХТ - 148.
Переможцем в номінації «Краща електронна газета ВТЕКоледжу в рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»» стають обидві групи ХТ - 147 (куратор Трубляк Галина Миколаївна) та ХТ - 148 (куратор Космина Олена Леонідівна)
Щиро вітаємо переможців! Свою нагороду за перемогу, представник групи може отримати в кабінеті психолога в будь-якій день.
Дякуємо всім, хто брав участь у конкурсі! Ваша участь важлива і цінна! Особлива подяка за активну участь студентам групи ПТ – 88 (куратор Бездень Альона Василівна).
Цукерки з “ психологічними передбаченнями” чекають на студентів, групи ХТ - 147, ХТ - 148 та ПТ – 88, які робили газети
в кабінеті психолога вже з понеділка.
Насильство - є однією з найбільш розповсюджених форм порушення прав людини, це надзвичайно складна тема. Інформування та обговорення сприяють формуванню у молоді нетерпимого ставлення до насильницьких моделей поведінки, небайдужого ставлення до постраждалих від насильства осіб, усвідомлення насильства як порушення прав людини.
*Більше газет можна побачити у вкладці “Кабінет психолога” - “Блог”.