У ВТЕКоледжі на платформі ZOOM проведено відкрите заняття - круглий стіл «Особливості економіки країн Європи»

Викладачем географії Фадєєвою Тетяною Юріївною на платформі ZOOM проведено відкрите заняття - круглий стіл «Особливості економіки країн Європи в групі ХТ-150 1 курсу.
Українці живуть у самому серці Європи, є її невід’ємною частиною. Україна як держава обрала свій шлях у Європейську спільноту, і бачить своє майбутнє в європейській інтеграції. Тому й ми повинні добре знати ту частину нашої планети, де мешкаємо, знати про країни Європи, їх досягнення і традиції, культуру й мистецтво. Сьогодні Україна може використати у своєму розвитку вдалі економічні моделі європейських країн.
Для роботи круглого столу студенти отримали ролі «дослідників» економіки Німеччини, Італії та Британії. Були з’ясовані зв’язки України з європейськими державами. Змістовні доповіді та презентації представили Ткач Ольга та Мусійчук Дар’я (знавці Німеччини), Січкоріз Богдан, Сніцар Катерина та Новодон Юлія (знавці Італії), Мира Анна та Міцкевич Олена (знавці України), Видавська Анастасія (знавець Британії). У обговореннях та вивченні гострих питань активно брали участь Данилюк Юлія та Хавтирко Володимир.
ВИКЛАДАЧІ ТА СТУДЕНТИ ПЕРЕКОНАЛИСЯ, ЩО ДИСТАНЦІЙНА ОСВІТА РОЗШИРЮЄ ГОРИЗОНТИ НАВЧАННЯ, ЯКЩО ОСВІТНІЙ ЗАКЛАД ГОТОВИЙ ТАК ПРАЦЮВАТИ!!!