У ВТЕКоледжі відбулася зустріч з фахівцем готельно-ресторанного бізнесу

3 грудня 2019 року в рамках декади циклової комісії харчових технологій та сфери обслуговування викладачем Матвієнко Л.А. організовано лекцію з фахівцем-практиком готельно-ресторанного бізнесу, колишньою випускницею ВТЕКоледжу, неодноразовою переможницею Всеукраїнських олімпіад та професійних конкурсів - Ковтун Ольгою.
Ольга у інтерактивній формі, цікаво і доступно розповіла про «підводні камені» роботи у сфері гостинності, назвала типові помилки молодих фахівців при влаштуванні на роботу, сервіруванні столів, обслуговуванні відвідувачів, запропонувала способи їх усунення. Разом зі студентами, які вже мають практичний досвід роботи за спеціальністю (гр. ГРС-4), Ольга продемонструвала найбільш популярні методи обслуговування споживачів у сучасних ресторанах, типові варіанти сервірування столів, порядок оформлення замовлення та зустрічі відвідувачів закладів ресторанного господарства.
Дякуємо нашій зіроньці – Ковтун Ользі за змістовну та корисну лекцію майбутнім випускникам-фахівцям готельно-ресторанної справи.