У ВТЕКоледжі відбулося засідання атестаційної комісії на платформі ZOOM

14.04.2020 року У ВЕКоледжі відбулося засідання атестаційної комісії на платформі ZOOM за присутності всіх членів атестаційної комісії та викладачів, які атестуються.

Такий режим засідання у вигляді відео-конфереції відбувся у відповідності до рішення Кабінету Міністрів України від 25.03.2020 року «Про запровадження режиму надзвичайних ситуацій по всій території України», листів МОН: від 25.03.2020 року №1/9-176 «Щодо особливостей організації освітнього процесу під час карантину», від 27.03.2020 року №1/9-178 - «Щодо завершення 2019/2020 навчального року», від 27 березня 2020 року №1/9-179 «Щодо проведення атестації педагогічних працівників у 2020 році в умовах карантину.

Атестаційною комісією прийнято такі рішення:

1. Про відповідність займаній посаді та порушення клопотання перед атестаційною комісією Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації про присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії»:

  • Антонюк Олені Олександрівні, викладачу туристичних дисциплін;
  • Апаріній Лілії Юріївні, викладачу хімії, спеціальних дисциплін: «Органічна хімія», «Неорганічна хімія», «Аналітична хімія», «Фізколоїдна хімія» для спеціальності «Харчові технології»;
  • Бас Олені Петрівні, викладачу хімії, спеціальних дисциплін: «Органічна хімія», «Неорганічна хімія», «Аналітична хімія», «Фізколоїдна хімія» для спеціальності «Харчові технології»;
  • Вітюку Анатолію Миколайовичу, викладачу інформатики та КТ;
  • Кирилюку Леоніду Миколайовичу, викладачу туристичних дисциплін;
  • Пугачу Юрію Павловичу, викладачу захисту Вітчизни;
  • Солоненко Людмилі Михайлівні, викладачу комерційних дисциплін;
  • Шньорку Володимиру Миколайовичу, викладачу фізики.
  1. Про відповідність займаній посаді та порушення клопотання перед атестаційною комісією Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії»; присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»: Кублінській Ірині Анатоліївні, викладачу спеціальних дисциплін напрямів «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа».
  2. Про відповідність займаній посаді та присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст І категорії»:
  • Безрученко Ользі Миколаївні,викладачуспеціальних дисциплін напрямів «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа»;
  • Данилюк Аллі Василівні, викладачу української мови та літератури;
  • Савенко Марині Анатоліївні, викладачу математики;
  • Сачок Альоні Миколаївні, викладачу математики, фізики та астрономії.
  1. Про відповідність займаній посаді та порушення клопотання перед атестаційною комісією Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації про відповідність раніше присвоєним кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання «викладач-методист»: Примчука Юрія Дем’яновича, викладача фізичного виховання.

ВІТАЄМО НАШИХ ВИКЛАДАЧІВ З УСПІШНИМ ПРОХОДЖЕННЯМ АТЕСТАЦІЇ ТА ЗИЧИМО ПОДАЛЬШИХ УСПІХІВ В ПРОФЕСІЙНОМУ ЗРОСТАННІ!