У ВТЕКоледжі відбувся І тур конкурсу фахової майстерності «Кращий за професією» серед студентів спеціальності «Туризм».

У ВТЕК КНТЕУ відбувся І тур конкурсу фахової майстерності «Кращий за професією» серед студентів спеціальності «Туризм». У конкурсі взяли участь 5 команд студентів 3 курсу.
Конкурс з фахової майстерності має на меті підвищення якості підготовки фахівців у галузі туризму; мотивування студентської молоді до навчання; активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів.
У І турі студенти представили на розгляд журі розроблені маршрути подорожі «вихідного дня» «Цікава Вінниччина» за декількома тематичними напрямами і для різних вікових груп туристів. Так на розгляд журі і глядачів – студентів молодших курсів спеціальності «Туризм» були представлені екомаршрут з відвідуванням зелених садиб, поїздка з відвідуванням духовних святинь Вінниччини, насичений культурно-пізнавальний маршрут та ін.
Модератором конкурсу виступила викладач туристичних дисциплін, кандидат географічних наук Антонюк Олена Олександрівна.
За результатами презентацій маршрутів і, враховуючи глядацькі симпатії, журі у складі завідувача відділення харчових технологій та сфери обслуговування Побірської Інни Володимирівни, викладача географічних дисциплін, к.геогр.н. Страшевської Лариси Володимирівни, переможця минулорічного конкурсу «Кращий за професією», студента 4 курсу Форостяного Олександра визначило переможців відбіркового етапу конкурсу. Для переможців І тур конкурсу став стартом у підготовці до вирішального етапу конкуру фахової майстерності, який відбудеться вже у прийдешньому 2020 році.
Бажаємо успіхів нашим студентам!
Захід відбувся в рамках декади циклової комісії харчових технологій та сфери обслуговування.