У ВТЕКоледжі викладачем Кублінською І.А. проведено ПОЗАНАВЧАЛЬНИЙ ЗАХІД «ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ БАТЛ»

26 листопада 2019р. у ВТЕК КНТЕУ викладачем Кублінською І.А. проведено ПОЗАНАВЧАЛЬНИЙ ЗАХІД «ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ БАТЛ» в рамках декади циклової комісії харчових технологій та сфери обслуговування.
Студенти 3 курсу спеціальності «Харчові технології» - гр. ХТ-143: Філатова Діана, Ткачук Віталій, Лященко Оксана, Іщенко Богдан, Каричинський Гліб та гр. ХТ-144: Петрова Катерина, Огороднійчук Тетяна, Іскра Надія, Кучер Олександр, Косий Влад спробували себе в якості знавців сучасного устаткування закладів ресторанного господарства. Під час конкурсу студенти – учасники батлу, не лише продемонстрували знання комплектації та правил експлуатації устаткування ЗРГ, але й запропонували власні проекти щодо розширення можливостей застосування малогабаритного устаткування у ресторанах та кафе міста з метою розширення асортименту смачних та корисних страв і напоїв.
Відповіді студентів оцінювало компетентне журі: Коваленко Сергій (випускник коледжу, кухар-практик, переможець кулінарних конкурсів та фестивалів; Гриньова А.В. – завідувач лабораторією ТВКП, переможець кондитерських фестивалів; Подольська Маріанна – студентка гр. ХТ-142, переможець кондитерських та кулінарних фестивалів).
Перемогу з розривом у 1 бал отримала команда гр. ХТ-144.
Вітаємо переможців та бажаємо й надалі реалізовувати свій творчий потенціал як в теоретичному навчанні, так і у професійній діяльності.