Участь у Першій міжвузівській науково-практичній конференції «Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля»

23.03.2017 р. студенти групи ВП-137 Любчик І.В. та Шаддад А.К.О., а також викладач технологічних дисциплін Кублінська І.А. взяли участь у Першій міжвузівській науково-практичній конференції «Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля», яка проводилася за ініціативою Подільської гільдії кулінарів, Подільського осередку громадської спілки «Український кулінарний союз» на базі Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ.
Мета конференції: обговорення результатів досліджень у сфері готельно-ресторанного господарства Поділля, а саме тенденцій розвитку регіональної кухні, впровадження міжнародних стандартів кулінарного мистецтва, обмін професійним досвідом та інноваціями.
Цікавими та змістовними були доповіді гостей конференції Западенка І.В. - заступника директора Державного історико-культурного заповідника «Межибіж» з наукової роботи, Діль Г.В. – власниці ресторанних закладів «Південна Брама», «Ресторація Шпігеля», засновниці проекту «Кулінарна майстерня», Франків Н.І. – викладача ц/к виробництва харчової продукції Хмельницького торговельно-економічного коледжу.
Досвід виступу студенток Любчик І.В. та Шаддад А.К.О. на конференції безсумнівно буде корисним для подальшого успішного навчання в коледжі та формування зацікавленості до опанування професійними знаннями та вміннями.