Учать у студентському круглому столі «Формування потенціалу розвитку сфери гостинності під час воєнного стану»

Нещодавно, 23 листопада студентка групи ГРС-7 Вовчук Катерина під керівництвом методиста Кублінської І.А. взяла участь у студентському круглому столі на тему: «Формування потенціалу розвитку сфери гостинності під час воєнного стану». Захід організовано і проведено колективом кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.

Мета заходу: ознайомлення учасників з досвідом роботи підприємств сфери гостинності в умовах воєнного стану, аналіз потенціалу розвитку під час війни, обговорення стратегії роботи та визначення напрямків подальшого відновлення та розвитку сфери гостинності.

У засіданні круглого столу взяли участь не лише студенти закладів фахової передвищої освіти, але й викладацький склад ЧТЕІ ДТЕУ. А також стейкголдери: Спека Дмитро – готельєр-ресторатора, викладач академії HoReCa, керуючий ГРК «VIKTORIA DELUXE» м. Чернівці, Саламандрик Максим – власник та керуючий кав’ярні «Coffe yard», м. Чернівці.

Захід був корисним та цікавим для всіх присутніх, оскільки обговорювалися актуальні питання й перспективи існування та розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах сьогодення.