УПЕВНЕНО КРОКУЄМО ДО ПЕРЕМОГИ!

Триває протистояння всього Українського народу проти російської агресії. Цей надскладний період, об’єднавши, скерував нас до однієї мети – ПЕРЕМОГИ та МИРУ! Усвідомлюємо, що кожен громадянин виконує свою надважливу місію в умовах сьогодення: захист нашої держави, допомога захисникам, постраждалим від війни.

Не залишилися осторонь студенти відділення харчових технологій та сфери послуг. Група ГРС-6 (керівник групи Матвієнко Л.А.) активно долучилася до допомоги. Студенти групи організували збір гуманітарної допомоги для переселенців, допомогли у встановленні дитячого майданчику для дітей-переселенців (с. Галайківці Могилів–Подільськ р-н.), взяли участь у плетінні сіток на блокпости, готували вареники для тероборони, організовували збір коштів на закупівлю ліків першої необхідності, на допомогу тваринам, які постраждали від війни.

Виборюємо нашу перемогу спільними зусиллями кожного з нас! Кожен на своєму місці, виконуючи свою роботу, наближає нашу країну до Перемоги! До  цієї роботи долучаються не тільки студенти, але і їх батьки. Сім’я студента Марченкова Дениса є активними громадськими діячами. У мирний час займалися підприємницькою діяльністю. Але з настанням війни батько Дениса став до лав бійців ЗСУ, а Денис з мамою Юлією організували збір коштів для придбання  автомобілів для наших Захисників.

Не залишаються байдужими студенти групи ГРС-6, які на даний час перебувають за кордоном. Там вони активно допомагають переселенцям з різних міст нашої України речами та їжею, беруть участь в «суботниках», які організовуються на честь подяки Польщі від українців, виходять на мітинги проти війни в Україні.     

Ми допомагаємо Україні задля нашого майбутнього!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!