Відкриття меморіальної дошки багаторічному директору коледжу Стефаненку Степану Пилиповичу

24 травня 2017 року на відкритті меморіальної дошки зібрались колеги, друзі, родичі Стефаненка Степана Пилиповича – Заслуженого працівника народної освіти України, нагородженого знаками «А.С. Макаренко» та орденом «За заслуги» ІІІ ступеня, який очолював коледж протягом довгих 35 років.
У вступній промові директор коледжу Балицька В.Є. відзначила, що Стефаненко С.П. залишив по собі визначний слід: за час його керівництва навчальний заклад став одним з кращих у системі освіти завдяки наполегливій та високопрофесійній роботі злагодженого колективу.
Проникливі слова безмежної вдячності за співпрацю висловили: Замкова Н.Л. - директор Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, професор, доктор філософських наук, Домінський О.С. - директор Вінницького технічного коледжу, голова ради директорів, Клапоущак А.Ю. - завідувач сектору вищих навчальних закладів, науки та інтелектуальної власності Департаменту освіти і науки ВІнницької ОДА. Згадали славні сторінки біографії Степана Пилиповича, поділилися спогадами про його трудову діяльність, визначні особистісні якості.
Зі словами вдячності до колективу коледжу за збереження пам’яті про Степана Пилиповича звернулася його дружина - Тамара Йосипівна.
Головне, у чому всі були солідарні - це необхідність продовження кращих традицій коледжу, збереження його престижу, спрямованість до рівня європейської освіти. І це буде найважливішою пам’яттю про Стефаненка Степана Пилиповича!